Mąki paczkowane
Naszym klientom indywidualnym, obecnym i tym którzy zamierzają dopiero sięgnąć po nasze wyroby, polecamy wysokiej jakości mąki paczkowane w opakowaniach 1kg. Wytwarzają je dla Państwa - ze specjalnie wyselekcjonowanej pszenicy - nasi młynarze, bazując na swoim wieloletnim doświadczeniu oraz nowoczesnej technologii.
W naszej ofercie posiadamy następujące mąki:
W naszej ofercie posiadamy następujące mąki:
![]() | Mąka tortowa typ 450 Mąka tortowa typ 450 to mąka wyprodukowana z wysokoglutenowej pszenicy. Polecamy ją szczególnie do wyrobu makaronu oraz tortów a także wszelkiego rodzaju wypieków. Mąka tortowa posiada certyfikat Q wydany przez Polskie Centrum Badań i Certyfikacji, świadczący o bardzo wysokiej jakości produktu. Cieszy się ona szczególnym uznaniem wśród Naszych Klientów i jest jedną z najlepiej sprzedawanych przez nas mąk paczkowanych. |
![]() | Mąka Królowa Kuchni typ 390 Królowa Kuchni typ 390 wyprodukowana z najlepszego specjalnie wyselekcjonowanego ziarna pszenicy, wyborna do biszkoptów, babek oraz innych wykwintnych wypieków. Mąka Królowa Kuchni posiada certyfikat Q wydany przez Polskie Centrum Badań i Certyfikacji świadczący o bardzo wysokiej jakości produktu. |
![]() | Mąka krupczatka typ 500 Mąka krupczatka typ 500 to mąka przeznaczona głównie do wyrobu dobrej jakości makaronu jak również zalecamy jej stosowanie do biszkoptów, babek i ciast kruchych. |
![]() | Mąka poznańska typ 500 Mąka poznańska typ 500 to mąka doskonała do różnego rodzaju wypieków, makaronu, ciasta na pierogi, pieczywa. |
![]() | Mąka wrocławska typ 500 Wrocławska typ 500 to mąka idealna do ciasta drożdżowego, ciasta na pierogi, makaronu, naleśników. |
![]() | Mąka wawelska extra typ 480 Wawelska Extra typ 480 to mąka odpowiednia do różnych domowych wypieków, szczególnie do ciast drożdżowych i tortów. |
![]() | Mąka luksusowa typ 550 Luksusowa typ 550 to mąka szczególnie zalecana do potraw gotowanych i do zasmażek, do wypieku chleba. |
![]() | Kasza manna Kasza manna doskonale nadaje się jako dodatek do zup mlecznych rosołu, kremów i ciast. |